Viata intima in casnicia crestina – Dr. Ed Wheat si Gaye Wheat

Viata intima in casnicia crestina, este un manual usor de citit, care combina invataturi biblice referitoare la dragoste si casatorie, cu informatii medicale de ultima ora despre sexualitate. Aceasta carte populara, incurajeaza cuplurile sa faca relatia lor, experinta implinitoare care a fost creeata sa fie. Viata intima in casnicia crestina este un manual complet, cu informatii de baza, ilustratii si discutii sincere. Aceasta carte este un cadou perfect pentru cupluri proaspat casatorite, dar si pentru cele casatorite de mult timp si o resursa buna pentru pastori sau consilieri de mariaj. Viata intima in casnicia crestina, a ajutat mai mult de un milion de oameni sa inteleaga si sa gaseasca implinire, in darul lui Dumnezeu care a fost creeat pentru placerea in armonia casniciei. Viata intima in casnicia crestina, a fost scrisa de doctorul Ed Wheat si sotia acestuia  Gaye Wheat, descrie probleme cu care se pot confrunta multe cupluri focusandu- se atat pe actul in sine dar mai mult pe relatia dintre cei doi. Ofera sfaturi referitoare la probleme des intalnite precum:

 

  • Cum sa obtii o adevarata intimitate cu partenerul tau
  • Sugestii practice pentru o luna de miere placuta
  • Ultimele descoperiri medicale in domeniul anticonceptionalelor
  • Cai prin care pot fi ajutate cuplurile sterile
  • Raportul sexual si sarcina

 

Ed Wheat este medic de familie, de peste douazeci si opt de ani. A absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii din Arkansas si este foarte  cunoscut in domeniul consilierii maritale si premaritale, precum si un crestin activ. Sotia lui, Gaye Wheat a absolvit William Woods College din Fulton, Missouri si sustine seminarii despre familia crestina pentru un spectru larg de auditori. Cei doi au impreuna trei fiice.

Cartea este deci, o carte scrisa de o  familie crestina, informata, pentru alte familii crestine, care au nevoie de indrumare, dar o cauta  intr-un mediu sigur, crestin.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!