Sute de modele de Biblii de cumparat la Libraria de Biblii

Biblia cu explicatiiCauti Biblii de cumparat? Cauti un site, o librarie crestina online care sa iti ofere toate modelele de Biblii din Romania? Cauti o librarie in care sa poti alege sa cumperi din zeci de modele de Biblii? Cauti Biblii de cumparat la preturi mici? Pentru tine avem gama completa de Biblii, din care amintim cele mai cunoscute si cautate modele de Biblii: Biblia Thompson, Biblia cu studiu, Biblia cu explicatii, Biblia de buzunar, Biblia de studiu pentru o viata deplina, Biblii din piele, Biblia in engleza, Biblia bilingva, Biblia pentru copii.

Cele mai cunoscute modele de Biblii de cumparat de la Libraria de Biblii

Modelul Thompson

Libraria de Biblii va ofera la cele mai mici preturi Biblia Thompson. Va oferim acest model de Biblie din doua marimi si doua variante: marime mare si marime medie, varianta cu fermoar sau fara fermoar. Biblia Thompson este imbracata in piele de cea mai buna calitate, dispune de index pe lateral, concordanta si explicatii, harti biblice color, materiale ajutatoare, etc. Biblia Thompson o veti gasi la Libraria de Biblii cu -10% reducere.

Modelul: Biblia de studiu pentru o viata deplina

Din gama noastra de Biblii de cumparat va oferim si Biblia de studiu pentru o viata deplina. Aceasta este ideala pentru cei care doresc sa studieze Biblia, oferind cititorului foarte mult materiale ajutatoare, explicatii, concordanta biblica, etc.

Model: Biblia cu explicatii si concordanta biblica

Acest model de Biblie il gasiti la Libraria de Biblii la reducere de la 170 de lei la 155 de lei. Este imbracata in piele intinsa de buna calitate, dispune de fermoar, nu are index pe lateral. Acest model de Biblie are explicatii si o bogata concordanta biblica, utila pentru toti cei care doresc sa aprofundeze Biblia cat si pentru cei care doresc sa descopere diferite conexiuni intre anumite texte biblice.

Cele de mai sus, sunt doar cateva din modelele de Biblii de cumparat pe care vi le punem la dispozitie. Alte zeci de modele le gasiti expuse la Libraria de Biblii si va asteptam pe dvs sa le descoperiti.
Avem peste 650 de modele de Biblii de cumparat la Libraria de Biblii.

Libraria de Biblii apartine asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania si este afiliata Librariei Maranatha. Toate modelele de Biblii de cumparat pe care le punem la dispozitia dvs, au scopul ca prin vanzarea lor, sa genereze venituri pe care apoi sa le folosim pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli foarte grave.

Alege si comanda o Biblie din oferta noastra de Biblii de cumparat si vei contribui la salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie care sunt in atentia noastra.

Cu respect
Libraria de Biblii
www.librariadebiblii.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!