Marturii crestine (carti)

marturii crestineMulti dintre noi am ascultat marturii crestine ale diferitor frati si surori si am ramas incurajati de felul in care Dumnezeu lucreaza si intervine in vietilor copiilor Sai. Am auzit marturii crestine cu interventii ale lui Dumnezeu salvand oameni de la moarte, vindecand de boli incurabile, intervenind in ultima clipa si rezolvand o problema care aparent parea fara rezolvare. Marturiile crestine au rolul si scopul de a ne intari in credinta si de a ne reaminti ca Domnul face minuni si astazi, ca El intervine si astazi, in sec XXI in problemele copiilor Sai. De multe ori in predicile din biserici auzim si ni se spune numai despre minunile din trecut, de cele facut de si prin oamenii din Scriptura. Insa noi, oamenii din secolul XXI, cei care traim intr-o era a tehnologiei, a interventului si a vitezei informatiei, avem nevoie de aceste marturii crestine, pentru ca credinta noastra sa fie puternica si sa se intareasca in fata problemelor si indoililor pe care viata ni le aduce in fata. Cu ajutorul internetului, gasim foarte multe marturii crestine video, pe care fiecare dintre noi le poate urmari cand doreste. Astazi numai suntem limitati de spatiu si timp.

Din fericire, in ultimii ani au fost editate mai multe carti crestine cu marturii crestine. Acum, nu numai la biserica putem auzi marturii crestine, nu numai pe internet putem cauta si gasi marturii crestine, ci, acum gasim pe piata de carti crestine suficiente carti cu marturii crestine. Domnul ne ofera aceasta posibilitate in aceasta perioada de libertate si pace sa ne bucuram de marturiile fratilor nostri care au trait si traiesc experiente frumoase cu Domnul si au vazut manifestarea puterii Lui.

In acest sens, Libraria Maranatha a adunat in rafturile sale toate cartile cu marturii crestine care au fost editate in tara noastra si / sau au fost traduse din alte limbi.

Mai jos va prezentam pe scurt cateva titluri de carti cu marturii crestine pe care le puteti gasi la Libraria Maranatha:

In fata potrivnicilor mei – povestea unor misionari crestini rapiti de teroristi

Viata in pantofii mei

Joni

Imblanzirea tigrului

Vanat de KGB

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!