Magazinul de Cadouri crestine: tricouri, brelocuri, ceasuri, pixuri, agende, cu mesaj crestin

cadouri crestineA fost lansat magazinul online „Cadouri crestine” (www.cadouricrestine.net), cel mai mare magazin online de cadouri crestine cu mesaje biblice pentru crestini si nu numai. Magazinul pune la dispozitia tuturor, celor care doresc sa ofere un cadou cu semnificatie spirituala, o gama variata de produse la un pret accesibil intr-o forma de prezentare sugestiva care transmite un mesaj biblic si indreapta atentia spre Parintele nostru din ceruri. Nu mai trebuie sa pierzi ore intregi cautand prin magazinele din orasul tau. Din momentul de fata, ai toate magazinele de cadouri crestine la tine acasa. Acceseaza site-ul cadouricrestine.net si vei avea de unde sa alegi cadouri pentru crestini si pentru toti cei care au inclinatii spre lucrurile cu insemnatate spirituala.
Daca te-ai gandit la un tricou inscriptionat cu un mesaj frumos de incurajare sau de aducere aminte a dragostei lui Dumnezeu, magazinul de cadouri crestine online te ajuta sa gasesti ceea ce ti se potriveste sau ceea ce te reprezinta. Va oferim tricouri crestine de diferite marimi, culori si forme si poti alege mesajul care doresti sa fie intiparit pe tricou. Daca te gandesti la un obiect care poate fi purtat zilnic si oriunde va oferim brelocuri crestine sau ceasuri care sunt inscriptionate cu mesaj crestin sau versete biblice.
Pentru aniversari sau evenimente deosebite, ori pur si simplu ca exprimare a afectiunii fata de persoanele dragi, va oferim o paleta larga de felicitari crestine care contin un mesaj sau imagini sugestive pentru persoanele vizate.

Magazinul „Cadouri crestine” mai propune si alte modalitati de a face cuiva o bucurie. De exemplu, pentru iubitorii de carte crestina oferim semne de carte crestine cu imagini si text la alegere sau agende crestine care pot fi utilizate, in afara de scopul general de organizare a timpului si activitatilor zilnice viitoare, si ca sursa de inspiratie pentru scrisori electronice sau clasice prin posta.

O alta sugestie cu impact puternic asupra primitorului o reprezinta documentarele crestine video pe suport DVD, prezentand diferite subiecte din istoria biblica, arheologie biblica, sau despre viata si misiunea Mantuitorului lumii, Domnul Isus Hristos.
Oferta magazinului online „Cadouri crestine” nu se limiteaza doar la diverse obiecte personalizate dupa placerea fiecaruia ci mai ofera si o alternativa cu o puternica influenta asupra sufletului omenesc si anume carti crestine, muzica crestina, biblii de studiu, biblii cu concordanta, biblii cu explicatii, comentarii biblice si romane crestine.

Diversitatea produselor oferite, insotite de seriozitate si promptitudine plus impactul spiritual al cadourilor care pot fi cumparate si daruite celor din jur, recomanda magazinul de cadouri crestine online ca un bun partener pentru a face cuiva o bucurie, pentru exprimarea atasamentului si afectiunii fata de cei dragi si, nu in ultimul rand, un bun prilej de a semana in sufletul celor din jurul tau o samanta care sa aduca roade in viata vesnica impreuna cu Prietenul cel mai bun Isus Hristos.

Ajutati-i pe cei din jur sa-L cunoasca pe Tatal lor iubitor care a fost primul ce a oferit celor nevrednici cadoul cel mai de pret: pe Fiul Sãu Isus Hristos care a murit pentru pacatele lumii. Te-ai gandit sa dai marturie despre credinta ta in Salvatorul lumii si despre mila si bunatatea Sa si nu stii cum sa procedezi? Iti oferim posibilitatea ca din numeroasele produse ale magazinului de cadouri crestine online sa alegi ceea ce consideri ca este potrivit si daruieste mesajul tau insotit de rugaciune si credinta. Fii conlucrator cu Dumnezeu pentru salvarea celor din jurul tau.

Site-ul cadouricrestine.net face parte din reteaua de librarii crestine „Maranatha” care activeaza cu scop umanitar. Orice carte sau produs achizitionat din aceasta retea devine o importanta contributie pentru salvarea vietii copiilor bolnavi de cancer sau pentru ajutorarea persoanelor care au ajuns in situatii dificile.

Va asteptam la Magazinul de cadouri crestine online

www.cadouricrestine.net

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!