Libraria Maranatha va ofera zeci de carti de poezii crestine

poezii crestineLibraria Maranatha va pune la dispozitie o variata de carti cu poezii crestine. Acestea sunt menite sa intareasca in credinta si sa bucure cititorul. Cartile de poezii crestine sunt o minunata lucrare artistica cu continut crestin, scrisa de poeti crestini, lucratori ai Domnului cu scopul de a-L slavi si de a impartasi sentimentele lor de adorare si contemplare a Lui Dumnezeu.  Poeziile crestine se pot citi oricand si pot fi un mod de inchinare in orice situatie sau timp. Cel mai adesea, poeziile crestine se folosesc diverse ocazii de lauda si inchinare, cum ar fi: nunti, servicii divine in biserica, intalniri de tineret, botezuri, etc.

Poetii crestini exprima cu insufletire si subiectivitate crezul lor, acumulat pe tot parcursul vietii, in umblarea cu Dumnezeu, deseori tumultoasa si nelipsita de necazuri pamantesti, dar cu infinite recompense ceresti. Unul  dintre acesti poeti, care se evidentiaza prin tumultul de incercari, carora le-a facut fata avand mereu inima plina cu Dumnezeu, este Traian Dorz.

Traian Dorz a petrecut peste saisprezece ani in inchisoare, fiind un martir pentru credinta in Dumnezeu si a compus aproape 200 de poezii crestine în închisoare, fie scriindu-le pe cate un ciob de sticlă şi apoi memorate, fie bazat numai pe memorie. În aceste condiţii grele de neînchipuit, cu multe sacrificii, în închisoare şi lagare de muncă forţată, Traian Dorz a scris necontenit despre iubirea Lui Dumnezeu si despre sacrificiul suprem facut la Golgota.

Desi trecut prin nenumarate suferinte provocate de oameni Traian Dorz se concentra pe iubirea nemarginita a Lui Dumnezeu, fiind un exemplu elocvent pentru viata de zi cu zi a oricarui crestin, aratand ca orice incercare, cat de mare, este mult mai mica decat izvorul infinit de dragoste al Lui Dumnezeu.

Alti autori de poezii crestine ce merita mentionati, ale caror carti de poezii libraria noastra le ofera cu drag, sunt: Costache Ioanid, Teodor Codreanu, Victoria Ilie, Nicolae Moldoveanu, Valentin Popovici, Lidia Duma, Corneliu Livanu, Eufrosina Ambrosie si multi altii.

Speram deci, ca vasta noastra colectie de poezii crestine sa va atraga atentia si in tumultul zilelor adesea stresante, va veti opri sa cititi o poezie in care sa gasiti puterea de a merge mai departe, stiind ca dragostea Lui Dumnezeu care a inspirat poetii crestini, in scrierea unor asemenea capodopere, va poate ajuta, la fel ca si pe  poetii si autorii martiri, sa treceti peste orice fel de obstacol prin slava Sa.

 

Cu respect

Echipa Maranatha Romania

www.librariamaranatha.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!