Libraria Maranatha va ofera carti de Max Lucado la pret de editura in Aprilie si Mai

The best-selling author and pastor talks about his personal bout with fear and preaching to nonbelievers at Easter. Image Info: Pe toata perioada lunii Aprilie si Mai, Libraria Crestina Maranatha va ofera preturi de editura la toate cartile de Max Lucado. Atentie! Carti de Max Lucado la pret de editura este oferta in limita stocului librariei noastre. De aceea, sfatul nostru este pentru cei care sunteti interesati de carti de Max Lucado, sa faceti comanda cat mai repede, apoi anuntati-va prietenii, cunoscutii si fratii din biserica despre aceasta oferta. De asemenea, va anuntam ca, toate cartile crestine de la Libraria Maranatha sunt in oferta la pret de editura, fara adaos comercial. Cartile de Max Lucado sunt printre cele mai cautate la Libraria noastre. Printre cele mai cunoscute si apreciate carti de Max Lucado, amintim: Calatorie fara bagaje, Vindecare de o viata banala, Veniti cei insetati, Fara teama, Nu-i de mirare ca e numit Mantuitorul, Infrunta-ti uriasii, In mana Harului, El inca da pietre la o parte, El a ales piroanele, Cand Dumnezeu S-a apropriat, Calmul din mijlocul furtunii, Asemenea lui Isus, 3:16 – Numerele speranţei.

Pentru publicul crestin din Romania, Max Lucado este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati autori crestini. 14 carti de Max Lucado au fost traduse pana acum in Romania, care s-au bucurat de un real succes. Cine este Max Lucado? Acesta s-a nascut in San Angelo, Texas in anul 1955. A absolvit liceul in Andrews, Texas, dupa care a obtinut o licenta in comunicare de masa la Universitatea crestina Abilene. Max Lucado a crescut intr-o familie crestina, a fost botezat la varsta de 10 ani, dar dupa marturia lui, nu mereu a mers pe calea aceasta. El marturiseste ca in timpul anilor de liceu, a avut probleme cu alcoolul, relatiile esuate, devenind un tip dur. Privind in urma la trecutul sau, acesta l-a ajutat sa vada harul lui Dumnezeu acordat lui, folosindu-l in cele din urma pe Max Lucado la transformarea a milioane de oameni. Astazi in lume, au fost vandute peste 65 de milioane de carti de Max Lucado. Succesul cartilor lui Max Lucado se datoreaza stilului sau relaxant si conversational. Astazi, Max Lucado este unul dintre cei mai populari autor si vorbitori crestini. Max Lucado nu a scris doar carti, ci a slujit ca pastor in Biserica Oak Hills din San Antonio, Texas. De asemenea, Max Lucado a fost implicat in diverse actiuni misionare in Rio de Janiero, Brazilia, Etiopia.

Carti de Max Lucado

Asa cum am spus mai sus, cartile de Max Lucado sunt printre cele mai apreciate carti crestine din Romania. Toate cartile de Max Lucado le gasiti la Libraria Maranatha, pentru toata luna Aprilie si Mai la pret de editura. Cartile de Max Lucado va sunt oferite de Libraria Maranatha in scop umanitar. Orice comanda de carti Max Lucado sau alte carti crestine, devine un ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer si leucemie care sunt in atentia noastra.

Calatorie fara bagaje

O carte care ne reaminteste ca Domnul este cel care ne poarta poverile. In cartea ,,Calatorie fara bagaje” de Max Lucado, autorul ne enumera poverile pe care noi le purtam pe traseul vietii, de multe ori in mod inutil, fara ca Dumnezeu sa vrea lucrul acesta. Printre poverile pe care le purtam sunt: geamantanul vinei, cufarul nemultumirii, un rucsac de ingrijorare si o geanta de amaraciune. Plus o servieta de perfectionism, o valiza de singuratate si o traista de frica. Sa nu te miri atunci ca esti atat de obosit la capatul zilei.

Vindecare de o viata banala

O carte de Max Lucado in care autorul ne indeamna sa privim la scopul pentru care am fost creati de Dumnezeu. Trecand prin cateva exemple biblice autorul ne indeamna sa Il punem pe Domnul la incercare, care este gata sa ne vindece de viata noastra banala si sa ne ofere un scop si o tinta inalta in viata.

Veniti cei insetati

Cartea ,,Veniti cei insetati”, este una dintre cele mai apreciate si cunoscute carti de Max Lucado. Autorul ne indreapta pasii si atentia catre Fantana Vietii si sa primim de la Dumnezeu tot ceea ce El doreste sa ne ofere. Dumnezeu doreste sa ne ofere si sa bem din Apa Vietii.

Nu- de mirare ca e numit Mantuitorul

Privind la crucea de lemn a lui Isus, veti gasi, asemenea a milioane de oameni, SPERANTA. Crucea este mai mult decat un simbol, este locul in care Dumnezeu se intalneste cu omul.

Infrunta-ti uriasii

O carte motivationala de Max Lucado, prin care ne indeamna si ne ajuta sa indentificam pe Goliat din viata noastra, adica obstacolele cu care noi ne confruntam zi de zi. Acest ,,Goliat” poate fi factura greu de platit, lipsa unui loc de munca, etc. Max Lucado in cartea ,,Infrunta-ti uriasii” ne indeamna ca nu mai privin la Goliat ci la cel care ne poate da izbanda in orice obstacol al vietii noastre.

In mana harului

Lumea din jurul nostru ne indeamna sa muncim, sa avem cat mai multe lucruri, sa obtinem succesul prin propriile noastre forte. Dar crucea lui Isus ne duce acolo unde straduinta noastra inceteaza. Imagineaza-ti cum ar fi sa fii manat de dragoste si nu propulsat prin propria-ti putere. Imagineaza-ti cum ar fi sa-ti abandonezi viata in mainile lui Isus in loc sa incerci sa te mantuiesti singur. Iti poti imagina cum ar fi sa-ti schimbi temerile cu pacea ce intrece orice pricepere? Sa fii relaxat si liber, nu stresat si nelinistit? Daca iti poti imagina cum ar fi sa te bucuri de Dumnezeu in loc sa incerci sa-ti achiti datoriile fata de El, atunci iti poti imagina harul.

Acestea sunt doar cateva carti de Max Lucado pentru care am incercat sa facem o scurta descriere a lor. Alte carti de Max Lucado pe care le gasiti la libraria noastra sunt: El inca da pietre la o parte, El a ales piroanele, Cand Dumnezeu s-a apropiat, Calmul din mijlocul furtunii, Asemenea lui Isus, 3:16 numerele sperantei.

Va reamintim ca pe toata perioada lunii Aprilie si luna Mai, avem o oferta speciala pentru dvs: carti de Max Lucado la pret de editura. Va sfatuim sa nu ratati aceasta ocazie, aceasta oferta, carti de Max Lucado fara adaos comercial.

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!