Libraria Maranatha a sponsorizat de Paste o masa calda pentru 20 de copii ai strazii

copii-straziiIn fiecare an, cu ocazia Sarbatorilor de Paste, asociatia noastra organizeaza o actiune de ajutor umanitar pentru copii strazii din Bucuresti, in mod special din zona Gara de Nord si Grozavesti. Pentru ca facem lucrul acesta de cativa ani, o mare parte din copii strazii din zona Gara de Nord si Grozavesti, ne cunosc deja. De fiecare data, pe langa hrana calda, incercam sa le vorbim pe intelesul lor despre Dumnezeu. O parte insemnata dintre acesti copii ai strazii, au cunostiinte minime de baza despre Biblie sau Dumnezeu, pentru ca au participat la un moment dat, la diferite actiuni de misiune crestina organizate de diferite organizatii crestine din Romania sau strainatate special pentru ei. Viata pe care acesti copii ai strazii o traiesc este dura aproape din toate punctele de vedere. Nu au familii, la cei mai multi dintre ei parintii le-au murit. Multi dintre ei provin din familii dezbinate, parinti betivi, din cauza carora au fugit de mici copii de acasa. Ei considera casa loc ,,canalul”. Nu stiu ce inseamna sa simti dragostea de parinti, nu stiu ce inseamna ca cuiva sa ii pese de tine. Cuvinte nu sunt pentru a putea explica drama prin care acesti copii o traiesc. Nu isi gasesc nici un rost si nici un sens in viata, din acest motiv multi dintre ei ajung sa se drogheze, cautand alinare in droguri care ii fac sa uite de durere si necaz. Ajung sa se imbolnaveasca de SIDA si alte boli grave. De multe ori, cand am revenit la ei, pe unii nu ii mai gaseam pentru ca au murit. Asa cum am spus de multe ori, din pacate nu putem face mai mult pentru ei, decat sa le oferim, ori de cate ori avem posibilitatea financiara cate o masa calda, una dintre marile lor nevoie. Nu este mult si nici ceva extraordinar ceea ce facem, dar pentru acesti copii ai nimanui conteaza orice gest de bunavointa si de ajutor, indeplinindu-le o nevoie reala.

In anul acesta, cu ocazia Sarbatorilor de Paste, asociatia noastra a oferit din nou 100 de portii de mancare pentru copii strazii din Bucuresti. 30 de portii de mancare calda au fost oferite prin asociatia noastra de catre o firma din Romania, 50 de portii au fost oferite cu ajutorul Bisericii Penticostale din Sebis, jud. Arad, iar 20 de portii au fost sponsorizate din fonduri de la Libraria Maranatha.

Incepand cu anul 2014, Libraria Maranatha se implica in sponsorizarea proiectelor umanitare in care este implicata asociatia noastra.
Va reamintim ca, Libraria Maranatha este o librarie crestina online cu caracter umanitar. Prin vanzarea de carti crestine, Biblii, romane crestine, cadouri crestine, se urmareste generarea de venituri pe care apoi le directionam spre sustinerea proiectelor umanitare si de misiune crestina in care este implicata asociatia noastra. Libraria Maranatha apartine si este gestionata de catre asociatia crestina ,,Misiunea Speranta pentru Romania”

Orice client care comanda Biblii, carti crestine, romane crestine, cadouri crestine sau alte produse de la Libraria Maranatha sau de pe unul din magazinele online afiliate acesteia, doneaza in mod indirect pentru actiunile umanitare in care suntem implicati. Comanda dvs, ne trimite pe noi in misiune!

Va multumim ca suntem clientii nostri si partenerii nostri!

Cu respect
Libraria Maranatha
www.librariamaranatha.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!