Libraria de Biblii dispune de cea mai variata gama de modele de Biblii

Lansata online in urma cu 2 ani de zile, Libraria de Biblii s-a dezvoltat devenind cea mai mare librarie online axata exclusiv pe vanzarea de Biblii. Aceasta este lider pe piata de Biblii pentru ca a reusit sa se diferentieze de alte librarii asemanatoare prin urmatoarele aspecte:

 

dispune de cea mai bogata si variata oferta de Biblii. Facem eforturi ca sa oferim clientilor nostri o gama cat mai completa si variata de modele de Biblii. La noi veti gasi 99,99% din modelele de Biblii aflate pe piata de Biblii din Romania. Nici o librarie crestina din Romania nu dispune de oferta de Biblii de care dispunem noi. La noi ai de unde sa alegeti.

 

dispune de toate Bibliile pe stoc. La noi clientul nu trebuie sa astepte cateva zile, o saptamana sau mai mult pana sa ii ajunga comanda. La noi clientului nu i se va spune ca nu avem produsele pe stoc si ca trebuie sa astepte. La noi stocul de pe site este real. Doar in cazul unei cantitati mai mari pe care clientul si-o doreste, este nevoie sa astepte maxim 2-3 zile lucratoare.

 

Orice comanda pleca imediat din depozitul nostru. Daca comanda s-a facut pana la ora 12, pleaca in aceiasi zi, daca nu, pleaca maxim a doua zi. Expedierea se face in maxim 24 de ore din depozitul nostru prin Posta Romana sau Curier Rapid. Livrarea efectiva la client se face in 3-5 zile daca a ales Posta Romana si in maxim 24 de ore daca a ales Curier Rapid.

 

Avem cea mai buna taxa de transport. Indiferent de comanda pe care o faceti, noi avem o taxa unica si mica de trasnport. Fie ca faceti comanda de o Biblie fie ca faceti comanda de zece Biblii, platiti aceiasi taxa, restul platim noi pentru dvs.

 

Avem cele mai mici preturi la Biblii. Faceti o comparatie intre preturile noastre cu alte altor librarii la Biblii, si veti constata ca la noi sunt cele mai mici preturi. Comandand de la Libraria Biblii economisesti bani pentru alte cheltuili pe care le ai.

 

Avem poze relevante pentru fiecare model important de Biblie. Pentru ca dvs va doriti o Biblie dar nu aveti posibilitatea sa o tineti in mana, am pregatit pentru dvs mai multe poze pentru fiecare model important de Biblie. Astfel ca, la noi puteti vedea coperta, indexul, pozele din modelul de Biblie, hartile, marimea scrisului, explicatiile, concordanta biblica etc. Astfel, veti putea face o alegere cat mai buna si mai apropiata de dorinta dvs.

 

Veniturile obtinute din vanzarea de Biblii sunt directionate catre cazurile umanitare. Libraria de Biblii apartine de Libraria Maranatha iar impreuna apartin de asociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”. Scopul acestor librarii crestine este acela de a genera venituri / profit, care apoi sa fie directionat pentru sustinerea cazurilor umanitare si de misiune crestina in care suntem implicati, cum ar fi: copii bolnavi de cancer si leucemie, copii strazii, copii orfani, batranii strazii, mame vaduve, etc.

 

Articol oferit de Libraria de Biblii

www.librariadebiblii.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!