Intrebari si raspunsuri despre Libraria Maranatha

De-a lungul timpului atat pe email cat si telefonic, am primit din partea diferitor persoane cat si a clientilor nostri diferite intrebari despre activitatea comerciala, umanitara si de misiune crestina pe care o desfasoara Libraria Maranatha. Dorim sa multumim tuturor celor care apreciaza munca noastra, care se intereseaza despre activitatea noastra, celor care ne-au spus cuvinte frumoase si de incurajare dar si celor care si-au exprimat parerile negative si recomandarile lor pentru noi. Sincer, toate criticile si recomandarile dvs pentru imbunatatirea serviciilor noastre au fost cele mai apreciate, discutate, analizate si puse in practica. De aceea apreciem orice feedback din partea dvs. Prin acest articol am dori sa raspundem la cateva intrebari mai frecvente care ne-au fost adresate despre activitatea si misiunea Librariei Maranatha, sperand ca prin acest mod ne veti cunoaste si mai bine.

 

1. Cine este Libraria Maranatha?

Libraria Maranatha este o librarie crestina din judetul Arad, care pune la dispozitia clientilor sai cea mai bogata gama de carti crestine, Biblii si cadouri crestine.

2. Cine conduce Libraria Maranatha?

3. De ce se implica Libraria Maranatha in activitati umanitare?

Pentru ca acesta este scopul principal pentru care a fost infintata. Obiectivul Librariei Maranatha este sa genereze venituri din vanzari de carti crestine, Biblii sau cadouri crestine pe care apoi sa le directionam catre cazurile umanitare in care este implicata asociatia noastra crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”.

4. Cum sunt distribuite fondurile pentru cazurile umanitare?

5. Dupa ce criterii sunt selectate cazurile umanitare care sunt ajutate de catre Libraria Maranatha?

Cazurile nu sunt selectate de catre Libraria Maranatha ci de catre conducerea asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania”.

6. Cum reuseste Libraria Maranatha sa ofere preturi atat de mici in comparatie cu alte librarii crestine?

Politica noastra de preturi este sa le oferim clientilor cele mai accesibile preturi.

7. Are Libraria Maranatha librarii fizice deschise si in alte orase?

8. De ce Libraria Maranatha este doar online?

Pentru ca aceasta este strategia noastra de dezvoltare pe termen mediu si lung, dorim sa ne axam numai pe mediul online.

9. Unde este sediul Librariei Maranatha?

Sediul Librariei Crestina Maranatha este in comuna Sepreus, jud. Arad, nr. 19

10. Cum imi pot vinde produsele, cartile prin Libraria Maranatha?

11. Are Libraria Maranatha deschis un magazin in Bucuresti?

Libraria isi desfasoara activitatea numai in mediul online. Nu avem nici o alta librarie in nici un oras din Romania. Viziunea noastra pe termen mediu este sa ne dezvoltam activitatea numai in mediul online.

12. Care este programul Librariei Maranatha?

13. Cu cine pot discuta din conducerea Librariei Maranatha pentru o colaborare?

14. De ce Libraria Maranatha are mai multe magazine si librarii online?

15. Care sunt planurile de viitor ale Librariei Maranatha?

16. Libraria Maranatha este si editura sau numai librarie?

Suntem doar librarie crestina nu si editura crestina.

17. Libraria Maranatha apartine de vreo biserica sau confesiune religioasa?

Libraria Maranatha este o librarie crestina, infintata si condusa de o echipa dedicata de frati crestini. Aceasta nu apartine nici unei biserici locale si nici unei confesiuni religioase, ci are un caracter inter-confesional. Libraria Maranatha a fost infintata si apartine de asociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”.

18. Cu cine pot negocia preturile la Libraria Maranatha?

Preturile pot fi negociate cu Managerul librariei. Preturile nu se negociaza daca deja pe site sunt aplicate reduceri substantiale sau daca nu este vorba despre o comanda mai mare.

19. Sunt autor crestin, pot sa imi editez sau sa imi tiparesc cartea la Libraria Maranatha?

20. Cum pot sa imi promovez un articol, produs, pe blogurile Librariei Maranatha?

Nu promovam alte produse, servicii, articole pe blogurile noastre, decat produsele, articolele si serviciile noastre. Aceasta decizie a fost luata de conducerea Librariei Maranatha avand la baza motive obiective.

21. Cum pot participa in misiune sau in actiunile de caritate alaturi de Libraria Maranatha?

22. Livreaza Libraria Maranatha carti crestine, Biblii in Arad?

Libraria noastra isi are sediul in comuna Sepreus, jud. Arad. Aici detinem un depozit propriu pentru produsele noastre, de unde pleaca zilnic catre clienti prin Posta Romana sau curier. Libraria noastra livreaza GRATUIT in fiecare saptamana, in mod special miercurea comenzile care vin din municipiul Arad, sau pe ruta Sepreus – Chisineu Cris – Arad. Livram gratuit la domiciliu oriunde in municipiul Arad.

23. Angajeaza Libraria Maranatha personal in Arad?

Libraria Maranatha nu angajeza in acest moment personal suplimentar nici in Arad nici la sediul librariei din comuna Sepreus. Cand vom face lucrul acesta, vom comunica prin mijloacele specifice din mediul online crestin din zona Aradului.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!