Dictionar de nume biblice – la ce ne foloseste?

dictionar de nume biblicePoate de multe ori ati dorit sa studiati intr-un mod mai aprofundat Biblia, dar ati realizat ca pentru a ,,sapa’’ mai adanc in Cuvant aveti nevoie de un material specializat. In general comorile se gasesc in adancuri. Oamenii au inventat felurile unelte pentru a sapa sau pentru a fora dupa acesta comori. Adevarurile Bibliei stau ascunse si sunt gata sa fie descoperite, insa noi trebuie sa ,,sapam’’ adanc pentru a intelege pe deplin fiecare adevar revelat in Scriptura. Pentru acest lucru avem nevoie in primul rand de Duhul Sfant pentru intelepciune si calauzire. Insa Duhul Sfant ni le ofera numai daca noi vom sapa, daca noi vom cauta dupa comorile Cuvantului. Pentru a le gasi, avem nevoie de unelte pentru sapat. Concordantaa biblica si dictionar de nume biblice este de fapt instrumentul potrivit in studiul dumneavostra.

Concordanta biblica si dictionar de nume biblice prezinta o inlantuire alfabetica a numelor, a locurilor si a oricarui aspect din Sfanta Scriptura, precizand de asemenea si locul unde le veti putea gasi in Biblie. Nu doar ca va sunt prezentate referintele biblice unde puteti sa indentificati subiectul cautat, ci fiecare cuvant este incadrat intr-un context anume, creat special pentru a va largi cunoasterea. Asadar, aceasta concordanaa biblica si dicțonar de nume biblice aduce o imbunatatire in studiul dumneavoastră personal.

Concordanta biblica si dictionar de nume biblice este o editie completa si cea mai complexa de pana acum. Un alt aspect care ofera un plus de claritate este reprezentat de faptul ca aceasta concordanaa biblica si dictionar de nume biblice utilizeaza regulile actuale ale gramaticii. Concordanta biblica si dictionarul de nume biblice are un aspect placut si este usor de consultat in orice circumstante – coperti tari, negre, cartea este groasa, avand 1,5 kg.

Atunci cand doriti sa aveti o viziune mai clara asupra tainelor inspirate de Cuvântul Vietii, Concordanta biblica si dictionar de nume biblice va ajuta sa puteti intelege dincolo de ceea ce reprezinta cuvintele.

 

Articol oferit de Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!