S-a deschis Depozitul de Biblii in jud. Arad, com. Sepreus

Depozitul de BibliiAsociatia crestina umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, detine si gestioneaza o retea de librarii crestine online. Scopul retelei de librarii crestine este unul umanitar. Scopul este ca prin vanzare de carti crestine, Biblii, cadouri pentru crestini si alte produse aflate la vanzare, sa generam venituri cu care apoi sa contribuim la salvarea copiilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave. De asemenea, cu veniturile obtinute sponsorizam proiecte de misiune crestine. In prima faza am lansat Libraria Maranatha, o librarie crestina generala. Dar, odata cu dezvoltarea acesteia, am simtit nevoia de a avea librarii mai mici, nisate pe anumite categorii de produse. Prin aceste librarii mai mici, afiliate Librariei Maranatha, ne dorim sa ii ajutam pe clienti sa ne gaseasca mai usor si sa gaseasca produsele pe care le cauta, mai usor. Pentru ca am inceput de la zero, nu am avut spatiul nostru, amenajat corespunzator pentru ceea ce facem. Odata cu dezvoltarea Librariei Maranatha, odata cu cresterea numarului de produse puse la vanzare, odata cu diversificarea ofertei de Biblii din cadrul librariei noastre, am simtit nevoia unui depozit al nostru. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reusit in toamna anului 2013 sa ne amenajam un depozit de Biblii si un depozit pentru carti crestine impreuna cu birourile aferente. In acest context a venit ideea de a avea un nou site de prezentare pentru Biblii, pe care sa il denumim chiar asa ,,Depozitul de Biblii”. Nu exageram cu nimic cand spunem ,,Depozit de Biblii” pentru ca chiar este asa. In momentul de fata dispunem de cea mai mare si bogata oferta de Biblii din tara, din toate modelele, marimile si culorile. Dispunem de Biblii de la cele mai mici pana la cele mai mari, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe, de la cele mai simple pana la cele mai complexe cu concordanta biblica si explicatii.

Depozitul de Biblii va pune la dispozitie urmatoarele modele de Bibii:

Biblii din piele de marime mica, mare si medie;

Biblia Thompson de marime mare si medie, cu fermoar si fara fermoar;

Biblia de studiu, imbracata in piele, cu fermoar, cu index sau fara index pe lateral;

Biblia de studiu pentru o viata deplina, cu index pe lateral, cu fermoar sau fara fermoar;

Biblia cu explicatii si concordanta biblica, cu fermoar sau fara fermoar, cu index sau fara index, imbracata in piele de calitate;

Biblia pentru copii in zeci de modele, pentru toate varstele;

Biblia in engleza, de marime mare, imbracata in piele;

Biblia bilingva, romana engleza, imbracata in piele;

Biblia Karoli, in limba maghiara;

Biblia foarte mare, cu scris mare, conceputa special pentru cei care au probleme cu vederea;

Biblia cu coperta moale, din pvc, la preturi foarte mici, ideala pentru a fi oferita in scop de misiune crestia;

Biblia de lux – zeci de modele de Biblii de lux;

Biblia de buzunar – vi le oferim in 3 modele frumoase;

Huse pentru biblii – colorate, pentru toate marimile si modelele de Biblii.

Multe alte modele de Biblii va asteptam sa le descoperiti dvs la Depozitul de Biblii din com. Sepreus, jud. Arad, nr. 19.

Sau, vizitati site-ul nostru: www.depozituldebiblii.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!