Concordanta biblica completa – unealta perfecta pentru studiu biblic

dictionar de nume bibliceDe multe ori când doresti sa ai o viziune mai profunda asupra simbolurilor din cadrul Bibliei ai nevoie de un adaos, de o alta unealta, iar acesta este chiar concordanta biblica completa. Această concordanta biblica este completa, cuprinzand toate numele, locurile si personajele despre care ai dori sa cunosti mai multe. Pana acum nu este nici o altă concordanta biblica, care să fie potrivita petru orice categorie de oameni care vor sa cunoasca mai multe, de aceea acestă editie este o concordanta biblica completa. Precizia si ordinea sunt caracteristicile concordantei biblice complete, deoarece este structurată in asa fel incat toate informatiile sunt prezentate in ordine alfabetica. Astfel, asezarea aleasa in concordanta biblica completa inlesneste urmarirea fiecarui cuvant. Alaturi de cuvintele cautate este introdus si un text care te va ajuta sa-ti formezi o imagine mai ampla despre subiectul dorit.

Concordanta biblica completa reprezinta o imbunatatire pentru studiul personal, un instrument care faciliteaza intelegerea aspectelor enigmatice. Un alt aspect care ridică nivelul de transparenta gasit in concordanta biblica completa este redat de utilizarea unui limbaj deslusit si inteligibil. Aspectul exterior al concordantei biblice complete este potrivit pentru a fi utilizata in diferite circumstante – chiar dacă este o carte groasa este usor de transportat, avand 1,5 kg cu coperti negre si tari.

Concordanta biblica completa ofera un ajutor pentru deschiderea pasajelor anchise pana atunci si te va ajuta sa formezi conexiuni intre cunvintele cautate si contextul din care fac parte. Asadar, concordanta biblica completa este un sprijin si un instrument care aduce claritate in viziunea ta si o putere de a patrunde pană dincolo de cunvintele propriu-zise.

 

Articol oferit de Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!