Cine este Ben Carson?

Ben Carson este un medic american neurochirurg, cunoscut la nivel international dupa ce a realizat operatia de separare a unor siamezi. Ben Carson s-a nascut in 1951 in Detroit (SUA) intr-o familie saraca. Parintii lui s-au despartit fiind crescut impreuna cu fratele lui de mama sa. Aceasta era o femeie fara scoala, avand 3-4 locuri de munca, dar care si-a dorit ca cei doi fii sa ajunga oameni mari. Desi Ben Carson si-a dezvoltat un caracter neplacut, anti-socia. Mama sa a intervenit si le-a impus ore limitate la TV si i-a obligat sa citeasca cate 2 carti pe saptamana. In felul acesta Ben Carson a progresat in cunoastere. Si-a terminat studiile si a urmat facultatea de medicina, visul sau era sa devina neurochirurg. A devenit medic resident la spitalul Johns Hopkins, iar mai tarziu a lucrat cativa ani in Australia. Desi a devenit un medic foarte cunoscut, s-a retras in 2013, pentru a petrece mai mult timp cu familia sa si pentru a intra in politica, anuntandu-si de curand dorinta de a candida la presedintia SUA.

Ben Carson a scris cateva carti printre care:

 

Maini inzestrate

Asuma-ti riscul

Gandeste cutezator

Imaginea de ansamblu.

Aceste carti le puteti gasi la Libraria Maranatha (www.librariamaranatha.ro)

 

– Maini inzestrate – este una dintre cele mai cunoscute carti ale sale. Pe paginile acestei carti sunt asternute rand pe rand imaginile din viata lui, de la frageda copilarie pana la primele realizari in domeniul medicinei. Am putea spune ca este vorba chiar de o biografie a recunoscutului medic.

– Asuma-ti riscul – scoate in evidenta ceea ce pentru multi in zilele noastre pare a fi lipsit de valoare si imposibil – asumarea riscului in orice circumstanta. Suntem prea obisnuiti sa actionam dupa un anumit plan cu care suntem obisnuiti, excluzand frumusetea insusirii riscului.

– Gandeste cutezator – In aceasta carte autorul ne descrie propria metoda care i-a adus succes in cariera. Faptul ca Ben Carson isi prezinta schimbarea radicala din viata sa ofera mai multa credibilitate si impuls in vederea actionarii.

,,Imaginea de ansamblu” este de fapt mult mai mult decat o privire in ansamblu. Titlul ales vrea sa arate de fapt idealul pentru care merita sa lupti, avand convingerea ca totul este posibil.

 

Articol oferit de Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!