Carti de Ben Carson disponibile acum la Libraria Maranatha

Libraria Maranatha dispune in acest moment de intreaga oferta de carti crestine de Ben Carson. Acestea va sunt puse la dispozitie la cel mai bun pret. Pentru toata perioada verii va oferim reduceri de pana la -14% la toate cartile crestine de Ben Carson.

 

Carti de Ben Carson:

 

1. Maini inzestrate

2. Imaginea de ansamblu

3. Gandeste cutezator

4. Asuma-ti riscul

 

Cateva detalii despre Ben Carson

 

Benjamin Solomon Carson (Ben Carson) s- a nascut la 18 septembrie 1951, in Detroit, Michigan, fiul pastorului adventist , Robert Solomon Carson. A absolvit liceul Southwestern High din Detroit , Universitatea Yale, unde a studiat psihologia si Universitatea de medicina, din Michigan.

 
La doar 33 de ani, Ben Carson a fost numit director al departamentului de chirurgie pediatrica, cel mai tanar din istoria Spitalului John Hopkins, apoi co- director al departamentului cranio- facial, director la neurochirurgie pediatrica. La 36 de ani, a separat cu succes doi gemeni născuți siamezi, lipiți în partea din spate a capului.
Carson a fost profesor de de neurochirurgie, chirurgie plastica, oncologie si pediatrie, membru al Institutului de Stiinte si Medicina al Academiei Nationale.

 
In anul 2013, la 62 de ani, Ben Carson s- a retras, in plina glorie, din activitatea medicala, dupa ce primise 38 de onoruri de doctorat. Afost medaliat de Casa Alba cu cea mai inalta distinctie ce o poate primi un civil. A scris sase carti: Gifted hans, Think Big, The Big Picture, Take the Risk, America the Beautiful si One Nation.

 
Maini inzestrate: Povestea lui Ben Carson, a fost publicata in 1992, iar in 2009 a fost ecranizata.
In doua dintre carti scrie despre succesul bazat pe munca si credinta in Dumnezeu. Din 2013, a devenit cronicar saptamanal al revistei The Washington Times. Scrie de asemeni in revista American CurentSee, o revista online pentru afro- americani. In 2014 se implica si in politica, alaturandu- se Partidului Republican. In cartea America the Beautiful, scrie motivul intrarii sale in politica.

 

Articol oferit de:

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!