Cantarile Evangheliei cartea neagra disponibila la Libraria Maranatha

Libraria Maranatha va pune din nou la dispozitie incepand cu luna Iunie 2015 cartea de cantari crestine ,,Cantarile Evangheliei” cartea neagra. Aceasta carte de cantari crestine baptiste nu a mai fost disponibila pe piata de carti crestine din Romania de aproape doi ani de zile. Din fericire cartea neagra ,,Cantarile Evangheliei” a fost din nou tiparita si se poate gasi la Libraria Maranatha pentru cei care doresc sa o cumpere. Toata vara aceasta carte de cantari crestine o veti gasi la reducere! Cantarile Evangheliei cartea neagra este folosita in mod special in bisericile crestine baptiste din Romania si cuprinde un numar de 780 de cantari. Reeditarea cartii ,,Cantarile Evangheliei” cartea neagra ce cuprinde tezaurul pretios al imnologiei credintei noastre, pastrat cu sfintenie in editiile precedente, fost mult asteptata de intreaga fratietate din tara noastra. Insa, lucrarea de reeditare a reclamat o revizuire amanuntita a intregului text al cantarilor,  precum si sistematizarea si repartizarea lor potrivita. Munca aceasta a fost incredintata unei comisii de frati , numita in acest scop.

Inmanuncherea imnurilor si cantarilor de-a lungul veacurilor, potrivite manifestarii credintei noastre, din aceasta carte, va purta definitiv denumirea de ,,Cantarile Evangheliei”, deoarece in tot cuprinsul lor e simtit spiritul lui Hristos. Tema ei hristocentrica este Mielul lui Dumnezeu, Jertfa ispasitoare pe cruce, prin care cantam si preamarim opera divina desavarsita de la Golgota.

Cartea neagra ,,Cantarile Evangheliei” o puteti comanda la Libraria Maranatha la numarul de telefon: 0746.451.355 sau 0762.017.078

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!