Am lansat libraria crestina ,,Biblia pentru copii”

Biblia pentru copiiLibraria online „Biblia pentru copii(www.bibliapentrucopii.net) vine in sprijinul parintilor crestini care sunt preocupati de viitorul vesnic al copiilor lor si care doresc sa le ofere o educatie frumoasa si nobila pe baza principiilor Scripturii. De asemenea, Libraria ,,Biblia pentru Copii” este de un real folos nu doar parintilor ci si educatorilor si slujbasilor din biserici, punand la dispozitia lor, in afara de biblii pentru copii, si literatura biblica pentru copii si tineri, jocuri biblice, povestiri biblice, ilustratii si poezii inspirate din Sfanta Scriptura. Site-ul ,,Biblia pentru copii” isi propune sa aseze in mainile (si in inimile) copiilor mari si mici Cuvantul lui Dumnezeu pe intelesul lor. Bogata in imagini sugestive pentru fiecare intamplare biblica, biblia pentru copii atrage si aprinde interesul copiilor fata de timpurile biblice care au o importanta semnificatie pentru generatia prezenta si viitoare. Astfel, copiii pot cunoaste cu usurinta care este originea lor citind despre creatie, pot afla cat de mult Ii iubeste Tatal din ceruri citind despre suferintele Domnului Isus Hristos, pot invata principiile crestine invatind texte pe de rost, pot gasi incurajare si mangaiere cand trec prin situatii grele, pot cunoaste viitorul frumos si fericit pe care ni l-a pregatit Dumnezeu pe noul pamant unde nu va mai exista durere, pierderea celor dragi, tristetea si ura. Nu in ultimul rind, Biblia pentru copii, prin continutul si prin forma de prezentare, dar si cu ajutorul parintilor si educatorilor cu responsabilitati in modelarea caracterului copiilor, ii indruma pe cei mici sa-L cunoasca pe Cel mai Bun Prieten al lor, pe Domnul Isus Hristos.
Multi oameni isi irosesc viata aceasta scurta si plina de necazuri luptand din rasputeri sa-si asigure un viitor fara griji si suferinta. In acest scop cei mai multi investesc sume uriase, eforturi mari si mult timp in lucruri trecatoare care nu aduc bucurie si nici fericire. Site-ul „Biblia pentru copii” propune celor interesati sa investeasca in comori vesnice, cea mai buna „afacere” care aduce „profit” si pe pamant dar mai ales in Imparatia lui Dumnezeu.

Astfel, va aducem in atentie ca obiectiv de maxima prioritate, sa investiti timp, sentimente, efort si bani pentru pregatirea copiilor ca locuitori ai viitoarei Imparatii care nu va avea sfarsit. Produsele si literatura oferita de libraria „Biblia pentru copii” ii ajuta pe copiii de toate varstele sa se cunoasca pe ei insisi, sa-L cunoasca pe Creatorul lor, sa dezvolte un caracter nobil si sa-si umple inima cu Cuvantul lui Dumnezeu inlesnind memorarea textelor si pastrarea in inimile lor a principiilor biblice.

Iti doresti sa-ti vezi copiii crescand frumos, in temere de Dumnezeu, in dragoste pentru lucrurile ceresti si calcand pe urmele Mantuitorului? Te gandesti sa ai copii care sa invete respectul fata de parinti si dragostea neconditionata fata de toti oamenii? Visezi sa ai copii care sa devina adulti tematori de Dumnezeu si un model pentru societatea in care vor trai? Doresti sa te bucuri in Imparatia vesnica a lui Dumnezeu si alaturi de tine sa fie si copiii tai impreuna cu toti cei dragi? Doresti sa te bucuri de promisiunea prezentei lui Dumnezeu in timp ce te rogi cu copiii tai?

Libraria „Biblia pentru copii” doreste sa te ajute sa-ti indrumi copilul pe calea vietii vesnice si sa-L cunoasca pe Acela care face totul posibil, pe Domnul Isus Hristos. Aici gasesti tot ce ai nevoie.

Site-ul bibliapentrucopii.net face parte din reteaua de librarii crestine „Maranata” care activeaza cu scop umanitar. Orice carte sau produs achizitionat din aceasta retea devine o importanta contributie pentru salvarea vietii copiilor bolnavi de cancer sau pentru ajutorarea persoanelor care au ajuns in situatii dificile.

Va asteptam cu drag la libraria noastra!

www.bibliapentrucopii.net

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!