Am lansat ,,Libraria Carti Crestine”

S-a deschis libraria online „Carti crestine” care pune la dispozitie tuturor celor care doresc sa cunoasca, sa citeasca sau sa ofere cuiva un cadou de suflet, cea mai mare si cea mai variata oferta de Biblii din Romania, carti crestine, cadouri crestine, muzica crestina, documentare crestine, comentarii biblice si materiale ajutatoare pentru parinti si educatori care si-au propus sa daruiasca copiilor lor (si nu numai) o educatie nobila intemeiata pe principiile Sfintelor Scripturi. ,,Libraria Carti Crestine” vine in intampinarea nevoilor sufletesti celor mai profunde de a stabili o relatie cu Dumnezeu bazata pe principiile vesnice ale iubirii, increderii si slujirii. Daca esti parinte si te gandesti la viitorul copiilor tai si nu stii cum sa procedezi ca sa le arati calea spre fericirea vesnica, ,,Libraria Carti Crestine” iti propune cea mai mare si competenta oferta de carti de educatie, Biblii pentru copii, carti pentru parinti si mici atentii cu mesaj biblic pentru cei mici, sfaturi intemeiate pe principiile Bibliei pentru o viata de familie fericita si durabila care sa fie un mediu adecvat pentru copii si se recomanda obligatoriu o viata de rugaciune serioasa si un bun exemplu personal de incredere si temere de Dumnezeu.

Daca esti copil sau tanar adolescent oferta de la ,,Libraria Carti Crestine” este si pentru tine. Poti gasi numeroase carti si literatura crestina care sa te ajute sa intelegi cine esti si in ce directie se indreapta viata ta, care este planul lui Dumnezeu pentru viitorul tau si cum sa alegi ce este bine pentru tine din punctul de vedere al lui Dumnezeu. De asemenea recomandam cartile cu experientele copiilor care de la varste fragede au trait experiente minunate dupa ce L-au cunoscut pe Prietenul lor cel mai bun Isus Hristos.
Oferta bogata de romane crestine prezinta experientele de viata ale oamenilor care au simtit dragostea lui Dumnezeu pentru ei, care au fost eliberati de lanturile si poverile pacatului si care au primit putere sa traiasca o viata noua pe calea cea dreapta.

Marturiile lor constituie un bogat izvor de incurajare, rabdare si credinta in bunatatea lui Dumnezeu si in harul Sau nemeritat.
Cea mai mare oferta de Biblii din Romania se gaseste la ,,Libraria Carti Crestine”. Poate fi comandat orice tip de Biblie de pe piata: dimensiuni diferite (foarte mici, mici, medii, mari si foarte mari), culori variate, Biblii din piele de foarte buna calitate, Biblii cu explicatii, Biblii de studiu, Biblii cu concordanta, Biblii cu index, Biblii cu concordanta si Biblii pentru copii.

Un real ajutor in intelegerea Cuvintelor lui Dumnezeu il constituie comentariile biblice ale Vechiului si Noului Testament si multe informatii valoroase de istorie si arheologie biblica.
Site-ul de carti crestine mai ofera iubitorilor de muzica crestina colectii importante de imnuri crestine si muzica sacra care poate imbogati si imbunatati experienta spirituala a celor care cauta pe Dumnezeu si doresc sa I se inchine prin lauda si cantare.

Seturile de documentare crestine sunt un valoros instrument care inlesneste intelegerea culturii din timpurile stravechi si aduc o contributie importanta in intelegerea planului lui Dumnezeu de salvare a lumii prin unicul Mantuitor Isus Hristos.

Oricine ai fi, oferta de carti crestine de la ,,Libraria Carti Crestine” te indruma sa Il cunosti pe Mantuitorul tau prin credinta, rugaciune, ascultare si prin Sfintele Scripturi.

Site-ul carticrestine.net face parte din reteaua de librarii crestine „Maranatha” care activeaza cu scop umanitar. Orice carte sau produs achizitionat din aceasta retea devine o importanta contributie pentru salvarea vietii copiilor bolnavi de cancer sau pentru ajutorarea persoanelor care au ajuns in situatii dificile.

 

Va asteptam la Libraria Carti Crestine

www.carticrestine.net

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!