Am lansat Libraria ,,Biblii de studiu”

S-a lansat Libraria online „Biblii de studiu”, cel mai mare magazin de Biblii de Studiu din Romania, care pune la dispozitia cautatorilor de adevar instrumente eficiente pentru intelegerea si aprofundarea Cuvantului lui Dumnezeu, la cele mai avantajoase preturi din tara.  Ce inseamna Biblia de studiu? Pentru a intelege importanta deosebita a acestui instrument, va invitam sa priviti in istoria biblica in cartea Faptele Apostolilor capitolul 8 unde citim despre un om sincer care nu facea parte din natiunea evreiasca si care citea din cartea biblica Isaia, cautand sa inteleaga despre cine este vorba. Dumnezeu a venit in sprijinul acestui om insetat de cunoasterea adevarului si il trimite pe Filip apostolul sa il ajute sa inteleaga. Intrebarea pe care o pune credinciosul Filip omului aflat in impas strabate toate veacurile si isi gaseste ecoul in fiecare inima care tanjeste sa se apropie de Dumnezeul cerurilor: „Intelegi tu ce citesti?” Oare cine nu s-a confruntat macar o data in viata cu aceasta nevoie? Raspunsul a venit firesc si natural, scotand la iveala o nevoie reala a sufletului omenesc: „Cum as putea sa inteleg daca nu ma va calauzi cineva?”.

Libraria „Biblii de studiu” vine in intampinarea acestei nevoi, oferind celor insetati: Biblia de studiu, Biblia Thompson, Biblia de studiu pentru o viata deplina si alte carti crestine, biblii bilingve, comentarii ale Vechiului si Noului Testament, dictionare, concordante, Biblia cu explicatii si alte materiale care ii ajuta pe cercetatorii sarguinciosi sa patrunda mai adanc in comorile adevarului scris si in acest fel sa-L cunoasca pe Acela care a inspirat Sfintele Scripturi, pe Dumnezeul atotputernic, Izvorul cunoasterii si intelepciunii.

Fara a avea pretentia ca site-ul „Biblii de studiu” are putere de a salva pe cineva, ne-am propus sa oferim doar materialele necesare pentru o crestere continua si vizibila a cunoasterii si spiritualitatii celor interesati, insotita de rugaciune fierbinte si de calauzirea Duhului Sfant pentru a-L cunoaste pe Acela care a murit pentru pãcatele omenirii.

Biblia de studiu faciliteaza gasirea textelor, cuprinde studii biblice tematice pe diferite subiecte, informatii istorice, arheologice si lingvistice pentru numeroase pasaje, comentarii biblice verset cu verset, harti si concordante.

Pentru toate preferintele si posibilitatile celor doritori sa utilizeze Biblia de studiu, site-ul „Biblii de studiu” ofera Biblii de studiu de diferite dimensiuni la preturi rezonabile si oricine poseda un asemenea instrument apreciaza adevarata sa valoare care iese in evidenta dincolo de aspectul material prin calitatea sa spirituala si prin efectele sale in vesnicie pentru oricine doreste sa bea din izvoarele vietii.

Insotim aceasta oferta de Biblii de studiu cu dorinta sincera si rugaciunea ca materialele oferite de Libraria „Biblii de studiu” sa va conduca la aceeasi experienta spirituala a famenului etiopian din Faptele apostolilor capitolul 8 care a declarat in versetul 37:„Cred ca Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu”.

Site-ul bibliidestudiu.ro face parte din reteaua de librarii crestine „Maranatha” care activeaza cu scop umanitar. Orice carte sau produs achizitionat din aceasta retea devine o importanta contributie pentru salvarea vietii copiilor bolnavi de cancer sau pentru ajutorarea persoanelor care au ajuns in situatii critice.

Va asteptam la Libraria Biblii de studiu

www.bibliidestudiu.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biblia audio dramatizata. Asculta Biblia!